Skip to main content

Sporten en bewegen houdt ons gezond. Ilse Korving trok eind 2020 de stoute schoenen aan en besloot er werk van te maken. Ze startte haar eigen onderneming ‘BuitenBewustBewegen met Ilse’. Ze biedt activiteiten aan in diverse vormen van wandelen, die straks ook in de nieuwe stadswijk Entree plaats kunnen vinden.

Mensen in beweging krijgen, dat is de drive van Ilse. Met FitStap, power walk, mindful walk en SlowRun. “Sporten en in beweging blijven vergroot de kans op een langer en gezonder leven”, legt Ilse uit. “Daarom zou iedereen het moeten doen.” En waar kan dat beter dan in de mooiste sportschool van Nederland: in de buitenlucht!

Fit, betrokken en gelukkig

Ilse wordt blij van de plannen over de beweegroute in Entree, een plek waar mensen kunnen sporten en elkaar kunnen ontmoeten. “Ik vind de beweegroute in Entree van grote toegevoegde waarde voor de gemeente Zoetermeer. Het zorgt voor saamhorigheid en betrokkenheid in de wijk. Of je nou alleen bent of in groepsverband, al op leeftijd bent of wat jonger, de route wordt toegankelijk voor iedereen. Zelfs mensen met een lichamelijke beperking kunnen gebruik maken van de beweegroute.”

Voor andere leuke, nieuwe ontwikkelingen en ideeën denkt BuitenBewustBewegen met Ilse graag mee. Zo ziet Ilse mogelijkheden om in de lunchpauze loopsessies in groepsvorm te organiseren, en daar steeds verschillende thema’s aan te koppelen. Na zo’n sessie kunnen mensen weer vol energie aan het werk. “En ik zie het ook al voor me dat oudere mensen op een beweegbank verhalen vertellen over vroeger aan de jongere deelnemers. Want de mooiste verhalen komen niet uit een boek, ze worden live verteld.”

Ben je enthousiast geworden en wil je nu al bewegen en de verbinding opzoeken? BuitenBewustBewegen met Ilse organiseert regelmatig wandelingen in groepsvorm. Ga naar www.buitenbewustbewegen.nl om je aan te melden voor een gratis proefles en ervaar hoe leuk en gezellig wandelen kan zijn. “Als Vriend van Club Entree geef ik je een leuke korting als je definitief lid wordt. Ik hoop snel kennis met je te mogen maken en anders hoop ik je in de toekomst tegen te komen in onze nieuwe stadswijk Entree!”

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree:
Club Entree – Entree (entreezoetermeer.nl)

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree.