Van Melanie de Vries-Kromoredjo mag Zoetermeer wel wat meer bruisen. Hoe? Door verbinding te maken en de samenwerking aan te gaan met bewoners, ondernemers, onderwijs en iedereen die buiten de gebaande paden durft te lopen. Als Vriend van Club Entree stelt Mel een activiteitenkalender samen om die verbinding verder op gang te brengen.

Mel is opgegroeid in Zoetermeer en woont er nog steeds, met haar man en twee kinderen. Ze heeft een gedeelde passie met haar man om talenten, vaardigheden en ervaringen van creatieve ondernemers bij elkaar te brengen en vooruit te helpen. Vanuit hun onderneming Kantjeboord Lifestyle delen zij een podium met kunstenaars, designers, theatermakers en muzikanten. Samen met hen creëren ze producten met een verhaal, beïnvloed door hedendaagse scenes, culturen en generaties.

Ook om Club Entree meer op de kaart te zetten betrekt Mel bewoners, ondernemers en andere stakeholders uit Zoetermeer. Samen bouwen we Entree. Als freelance programmamanager spreek Mel haar netwerk aan om met hen activiteiten als workshops en events te organiseren. “Ik geloof in de kracht van creativiteit en onbegrensde mogelijkheden van creatieve samenwerking. Vertrouwen is daarin de basis. Door creatieve makers bij elkaar te brengen ontstaat er een hotspot. Hier komen jong en oud, kunstenaars en ondernemers samen om te experimenteren. Precies wat Zoetermeer nodig heeft om te kunnen ontpoppen als bruisende stad.”

Waardecreatie

Entree is een mooi ontwikkelingsgebied en daar wil de Zoetermeerse een zo breed mogelijke doelgroep bij betrekken, zodat de stad als geheel kan floreren. Dat begint met goed luisteren en aandacht geven aan verschillende belanghebbenden. “Een vastgoedeigenaar is erbij gebaat dat de grond en het gebouw meerwaarde krijgt. Maar bewoners hebben hele andere belangen, zoals sociale cohesie, diversiteit, inclusie, welzijn en leefbaarheid. Door die verschillende belangen mee te nemen en samen te brengen, krijgt iedereen een plekje op het podium. En zo kunnen we met elkaar clubactiviteiten organiseren waarbij we inspelen op actuele vraagstukken in de stad.”

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree.