Skip to main content

Ontmoet Gaby en Cheryl, de enthousiaste en sportieve gezichten achter Sterk Sports. Ook bekend van de STERKBOX die sinds begin 2024 op het parkeerterrein aan de Boerhaavelaan een thuis heeft gevonden. Zij zijn hier dagelijks te vinden, geven personal training en bieden bootcamp lessen aan. En dat allemaal in de heerlijke buitenlucht! Op deze manier werken Entree en Sterk Sports samen aan een gezonder, fitter en levendig Entree!

Cheryl heeft na de coronacrisis Sterk Sports opgericht en is toen gestart met bootcamp trainingen aan het Willem-Alexanderplantsoen waarbij hij gebruik maakte van de Calisthenics toestellen. Het idee voor een ‘sportcontainer’ spookte al lang door zijn hoofd, maar dit leek onhaalbaar, want waar begin je, waar plaats je zoiets en mag dat zomaar? Toen Cheryl en Gaby in het najaar van 2023 werden uitgenodigd voor de participatieavond voor de omgevingsvergunning evenementen Entree viel alles samen. Zij hebben hun idee gepitcht en een geweldige samenwerking werd geboren!

Levendigheid in Entree

Naast dat het terrein ‘prachtig en perfect geschikt is voor de lessen’, zorgt de STERKBOX voor meer levendigheid in Entree. Cheryl geeft met zijn team dagelijks in de ochtend en avond trainingen en hierdoor verandert het donkere gebied in een levendige omgeving waarbij een positieve en enthousiaste ‘vibe’ voelbaar is. Ook wordt dit goed ontvangen door buurtbewoners en worden ze dagelijks begroet. Dit geeft sfeer en gezelligheid!

Meer dan bewegen

Sterk Sports streeft naar een hechte community waarin je niet alleen samen zweet, maar ook met elkaar lacht, juicht en je grenzen verlegt. Samen worden successen gevierd en wordt er gewerkt aan de sterkste versie van jezelf. Dit allemaal in kleine groepen van maximaal 12 personen om de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Ook zijn zij een erkend leerbedrijf en hebben zij de kennis en kunde in huis om stagiaires op een enthousiaste manier te begeleiden.

Samen Sterk (Sports)

Cheryl en Gaby zijn een echt powerkoppel. Zo verzorgt Cheryl (samen met zijn team) de verschillende trainingen en regelt Gaby de zaken op de achtergrond. Op deze manier vullen zij elkaar perfect aan!

Het doel is om mensen te helpen bij het fitter worden. En dit doen zij dagelijks vol passie, omdat zij zien welk positief effect het heeft op iedereen! Samen successen behalen, daar krijgen zij (en Entree natuurlijk ook) energie van. In de toekomst willen zij graag uitbreiden om verschillende doelgroepen te kunnen aanspreken. Denk aan sportlessen voor jongvolwassenen, ouderen en mensen met een beperking.

Ben jij door het lezen van dit artikel enthousiast geworden over Sterk Sports? Neem voor meer informatie een kijkje op hun website via de button hieronder of via Instagram, Facebook of LinkedIn (voor Business bootcamp).

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree.