Skip to main content

Reggy Laatsch laat geen obstakel op straat onbenut om sportief bezig te zijn. Voor zichzelf én om anderen in beweging te krijgen. Geef hem een bankje, stoeprand, muurtje of fietsrek en hij bedenkt er oefeningen bij. De beweegroute krijgt straks een belangrijke rol in zijn lessen. Als Vriend van Club Entree biedt hij zijn kennis aan bij de ontwikkeling ervan.

Zijn liefde voor bewegen in de openbare ruimte ontwikkelde hij jaren geleden. Hij zag het en dacht: “Dat wil ik ook!” Vanaf dat moment oefende hij op straat met vrienden en wist hij waar zijn passie lag; zijn kennis overbrengen op anderen. “Ik maakte mijn opleiding voor elektricien af en startte met een sportopleiding. Eerst gaf ik gratis les en in 2010 richtte ik mijn eerste bedrijfje op.”

Outdoor en indoor

Omdat er in de winter minder mogelijkheden zijn om buiten te bewegen dan in de zomer, leek het Reggy ideaal om een eigen hal tot zijn beschikking te krijgen. In 2017 was het zover. Hij richtte een aardappelloods van 200m2 in met obstakels. “Vanaf dat moment groeide mijn bedrijf een stuk sneller. Inmiddels zijn er vier indoorhallen in het stadshart bijgekomen. Ik vind het belangrijk om een zo breed mogelijke doelgroep te bedienen. Zo ben ik dit jaar gestart met een 65-plusgroep, waarvan het oudste lid 85 jaar is.” Zijn bedrijf telt inmiddels 1.300 leden.

Beweegroute

Ook voor de beweegroute vindt Reggy het belangrijk om het voor een zo breed mogelijke doelgroep aantrekkelijk te maken. “Ik heb veel kennis over hoe ik mensen kan laten bewegen en vind het leuk om na te denken over hoe we iedereen enthousiast kunnen maken, met interessante obstakels en oefeningen.

Meer dan bewegen

De training van Reggy dient meerdere doelen. “Ik wil mensen inspireren om in beweging te komen, zodat ze zich gewaardeerd en gezien voelen. Sommigen hebben geen vertrouwen meer in hun eigen lichaam als ze bij mij komen. Wat is er nou mooier dan dat vertrouwen weer terug te zien komen?” Ook ziet Reggy veel moois tot stand komen tijdens de ouder-kind trainingen. Het versterkt de onderlinge band en het is goed voor de sociale ontwikkeling van het kind.

“Via Club Entree kan ik mijn sport nóg meer promoten en uitbreiden. Als ondernemer streef ik namelijk altijd naar groei en nieuwe dingen.”

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree.