Skip to main content

Als onderdeel van Middin ondersteunt Werken met begeleiding (WMB) Zoetermeer hun meewerkers bij het vinden van een passende werkplek. Dit sociale bedrijf verbindt zich als Vriend aan Club Entree door mee te denken met de ontwikkeling van een schatzoektocht langs de beweegroute Entree. Met deze samenwerking hopen ze hun netwerk uit te breiden en zo meer werkplekken voor hun meewerkers te kunnen genereren.

Verbinding staat hoog in het vaandel bij WMB. Daarom sluiten zij graag als Vriend aan bij Club Entree. Naast de ontwikkeling van de geocache route, een schatzoektocht waarbij je internet of GPS coördinaten nodig hebt om de locatie van de schat te vinden, flyeren de meewerkers voor Clubactiviteiten. Ook worden ze betrokken bij het schoonhouden van de beweegroute die volgende zomer aangelegd wordt.

Passend werk

De locatie van WMB in de wijk Meerzicht is een soort oefenplek waar meewerkers sociale vaardigheden worden bijgebracht. Vervolgens wordt er gezocht naar werk dat zoveel mogelijk aansluit bij hun wensen en behoeften. Want een passende baan draagt niet alleen bij aan werkgeluk, het is ook belangrijk voor hun gevoel van eigenwaarde. Want wie meedoet in de maatschappij, voelt zich een completer mens.

In deze krappe arbeidsmarkt kan WMB Zoetermeer voor gemotiveerde kandidaten zorgen. Zij hebben al heel wat mooie samenwerkingen tot stand gebracht, waaronder met Vivaldi, het Forum (stadhuis), stadsboerderij Het Buitenbeest, Jumbo, Oosterkerk, Het Zorgpension, Hoek hoveniers, ROEM en Foodies. De werkzaamheden lopen erg uiteen, van horecawerkzaamheden en het verzorgen van dieren tot het schoonhouden van de wijk.

Productiewerk gezocht!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij productiewerk? De meewerkers van WMB zijn altijd geïnteresseerd in werkzaamheden als stickers plakken, dozen vouwen, brieven in enveloppen stoppen, flyeren, sorteren, inpakwerk en demonteren van en recyclen van producten. In groepsverband of individueel, op locatie of in onze eigen werkplaats.

Nieuwsgierig naar Club Entree? We informeren je graag. Stuur een mail naar entree@zoetermeer.nl of kom langs op Boerhaavelaan 33. Kijk voor de openingstijden in de Agenda van Club Entree.