Skip to main content

Entree, the world of E-Sports

Kom op 11 en 12 februari naar Club Entree en maak kennis met de wereld van Esports en Gaming! Jongeren, tieners en volwassenen ontdekken tijdens dit evenement wat gaming op topniveau precies inhoudt. Er komt veel meer bij kijken dan je denkt. Een Esportsatleet moet topfit zijn, mentaal én fysiek!

DE WAARDE VAN ESPORTS

Zoetermeer staat vooraan als het gaat om Esports. Al meer dan 40 Esportsatleten van organisatie A One Man Army Esports (AOMA) vertegenwoordigden Zoetermeer op nationaal en internationaal topniveau. En dat kunnen er alleen maar meer worden.

AOMA geeft tijdens ‘The World of Esports’ lezingen en workshops om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Ook zet de organisatie zich in om de vooroordelen rondom gamen weg te nemen. Want Esports en Gaming wordt in Nederland vaak nog niet op dezelfde waarde geschat als traditionele sporten. Daardoor kan het toptalenten ontbreken aan de juiste begeleiding.

ONTDEK WAT ESPORTS EN GAMING KAN BETEKENEN

Er is tijdens dit weekend voldoende gelegenheid om te gamen. Je ontdekt nieuwe spellen en je ervaart dat gamen een heel sociale en leerzame hobby is. Wil je deelnemen aan één van de toernooien? Schrijf je dan in bij binnenkomst.

PROGRAMMA

Zaterdag 11 februari:
14:00
Welkom en introductie met gratis mocktail
14:30 Wedstrijddemonstraties
15:30 Meet-ups met de professionele spelers
16:30 Lezing: Gaming entertainment en banen in de branche. Door ThomSonic (League of Legends streamer en presentator bij Team META).
17:30 Freeplay
18:30 Lezing: Esports gezondheid en vooroordelen. Een professionele Esports atleet moet zowel fysiek als mentaal gezond zijn om de beste wedstrijd te kunnen spelen. Gil Lieveld (AOMA en organisator van dit event) en Jelle Markx (AOMA en Gamegym bij House of Esports) vertellen je er meer over.
19:30 Afsluiter

Zondag 12 februari:
13:00
Welkom en introductie met gratis mocktail
13:30 Lezing: Game development – de Game Development opleiding is aanwezig met hun eigen game. Zij vertellen waarom de ene game wel een Esport is en de ander niet. En waarom is FIFA in Nederland een gewilde game, maar niet in het buitenland.
14:30 Toernooi met de professionele spelers
16:30 Lezing: High Performance Esports Athlete: Azreal & Cactic leggen uit hoe het leven van een High Performance Esports Athlete eruitziet.
17:30 Afsluiter

GEZONDE LEEFSTIJL

Geen topsport zonder gezonde voeding. Daarom wordt er tijdens het evenement ook voor een hapje en drankje gezorgd.

Entree, the World of Esports wordt georganiseerd door AOMA Esports, Club Entree en Kantjeboord Lifestyle.

Datum

11 - 12 feb 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:30

Locatie

Club Entree
Boerhaavelaan 33, Zoetermeer
Categorie