Skip to main content

Open ateliers

Kom je langs?

Van 26 november tot en met 17 december organiseert Club Entree open ateliers. Iedere zaterdag tussen 14:00 en 17:00 kun je zien hoe Maria Ibarra van OML Fashion oude materialen verwerkt tot nieuwe producten. Je kunt de originele exemplaren tijdens haar open atelier meteen bestellen. Daarnaast zijn de unieke producten van ‘upcycle’ ondernemers en kunstenaars Marian DessingManon Juliette en Wolfram Quefurth te koop. Mis deze collectors items niet! En als je er toch bent, neem dan gelijk even een kijken bij de Sprintertentoonstelling, georganiseerd door HGOS. Je vindt Club Entree aan de Boerhaavelaan 33.

Koffie en krakelingen

Het worden gezellige middagen met muziek, een hapje en een drankje. Rond 15:30 organiseren we een interactieve quiz. De winnaar krijgt een mooie prijs uit het open atelier.

Kom je op 26 november? Dan kun je meteen het proefmodel van de fietstrap testen bij Club Entree. Die komt in het plintgebouw van het vernieuwde station. Vanaf het dak van het plintgebouw loop je met je fiets aan de hand via een ronde fietstrap naar de nieuwe fietsenstalling. Getest? We zijn benieuwd wat je ervan vindt.

Tot ziens op één van de zaterdagmiddagen in november of december!

Datum

17 dec 2022
Verlopen!

Tijd

14:00 - 17:00

Meer Info

Meer lezen

Locatie

Club Entree
Boerhaavelaan 33, Zoetermeer
Categorie