Skip to main content

Schaaktoernooi in Club Entree

Schaken oogt zo relaxed. Toch is het heel inspannend: tien zetten vooruitkijken, stellingen analyseren en continu berekenen wat er kan gebeuren. Het is topsport!

Bij schaakvereniging Promotie ligt de lat hoog, maar gezelligheid staat voorop. Dit avontuurlijke en spannende spel zorgt namelijk ook voor verbinding, het brengt mensen bij elkaar. Dat past goed bij de doelen van de nieuwe stadswijk Entree. Daarom organiseert de gemeente samen met schaakvereniging Promotie een schaaktoernooi op zaterdag 14 oktober in Club Entree, Boerhaavelaan 33 in Zoetermeer.

Programma

10:00 uur Start toernooi – 7 schaakpartijen van 30 tot 45 minuten per partij
16:30 uur Prijsuitreiking

Voor alle leeftijden en niveaus

Ben jij een jeugdige- of juist een ervaren clubspeler? Of een thuisschaker die regelmatig online een partij speelt? Iedereen is welkom! Er is plek voor maximaal 80 schaakliefhebbers. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Dat is inclusief koffie, thee en een lekkere lunch. Vind je het leuk om te komen kijken? Toeschouwers zijn van harte welkom, zolang de schakers maar in alle rust kunnen spelen.

Schaken is gezond

Schaken helpt bij de ontwikkeling van de hersenen van kinderen. Het bevordert hun concentratievermogen, stimuleert hen om eerst na te denken en dan pas te doen en zorgt voor zelfvertrouwen. Schaken is goed voor de ontwikkeling van strategie, tactiek, creativiteit en doorzettingsvermogen.

Ga voor meer informatie en inschrijven naar Schaakvereniging Promotie. Inschrijven kan van 21 augustus tot en met 13 oktober 2023.

Datum

14 okt 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 17:00

Meer Info

Meer informatie

Locatie

Club Entree
Boerhaavelaan 33, Zoetermeer
Categorie