Skip to main content

Stads-Iftar

Dit jaar wordt met veel enthousiasme de tweede editie van de Zoetermeerse Stads-Iftar georganiseerd, een initiatief dat voortkomt uit het succes van vorig jaar. Je bent van harte welkom om deel te nemen aan dit verbindende evenement op woensdag 13 maart vanaf 17:45 uur. Het programma start om 18.15 uur.

De Stads-Iftar is een initiatief van het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ), in samenwerking met Gro-Up, Albert Heijn Rokkeveen, Harput Supermarkt & Slagerij, Club Entree en de Gemeente Zoetermeer.

Wat is een iftar?

De iftar markeert het einde van de vastendag tijdens de ramadan, de maaltijd die wordt genuttigd direct na zonsondergang. Het is een moment van samenzijn, waar familie, vrienden en buren bij elkaar komen.

Het thema van deze Stads-Iftar is ‘Eten, ontmoeten & verbinden‘. In een stad als Zoetermeer, waar inclusie en verbinding hoog in het vaandel staan, is de Stads-Iftar een perfecte gelegenheid om mensen van diverse achtergronden en leeftijden samen te brengen. Het delen van een maaltijd bevordert begrip en versterkt de banden tussen gemeenschappen.

Wanneer?

Datum: 13 maart 2024
Tijd: inloop vanaf 17:45, programma 18:15 – 20:30

Voor wie?

Dit inclusieve evenement staat open voor alle inwoners van Zoetermeer, ongeacht achtergrond of geloofsovertuiging. Het biedt een prachtige gelegenheid om samen te komen, nieuwe mensen te ontmoeten en te genieten van heerlijk eten en inspirerende gesprekken.

Aanmelden

Let op: vanwege de beschikbaarheid van maaltijden zijn de plaatsen beperkt. Om verzekerd te zijn van een plekje wordt aangeraden om je snel aan te melden. Vol = echt vol! Aanmelden kan via: www.iloz.org

Informatie

Voor meer informatie over de Zoetermeerse Stads-Iftar 2024, neem contact op met het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer via info@iloz.org.

 

Datum

13 mrt 2024
Verlopen!

Tijd

18:15 - 20:30

Meer Info

Aanmelden

Locatie

Club Entree
Boerhaavelaan 33, Zoetermeer
Categorie