Wees welkom en kom verder in deze nieuwe stadswijk van Zoetermeer: Entree. Hier woont, werkt, beweegt en ontspant u in het groen. U vindt hier een aantrekkelijke mix van hoogwaardige, betaalbare woningen met stedelijke allure. Entree is een vernieuwende wijk waar duurzaamheid en een actieve leefstijl het groene straatbeeld bepalen. Waar fietsers en wandelaars de ruimte krijgen en u snel gebruik maakt van het OV. Een unieke wijk die uitnodigt om te bewegen en te ontmoeten. En dat alles midden in de Randstad.

Groene stadswijk aan de Afrikaweg
Entree ligt dichtbij de A12 en station Zoetermeer. De wijk ontstaat aan weerszijden van de Afrikaweg en verbindt het gebied van de Mandelabrug met de binnenstad van Zoetermeer. Hier vinden 4.500 nieuwe woningen een plek. Dat betekent kansen voor iedereen die op zoek is naar een woning met stedelijke allure en optimale bereikbaarheid, met voorzieningen op een steenworpafstand in een groene wijk.

Karakter van Entree

Elke wijk in Zoetermeer heeft een eigen karakter. Zo ook Entree, waar wonen in het teken staat van activiteit, verbinding, vernieuwing en gezondheid. Deze eigenschappen ziet u terug in de goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van bijvoorbeeld uw werk, het OV en aantrekkelijke (vrijetijds)voorzieningen. In de groene openbare ruimten kunt u volop wandelen, sporten of buren ontmoeten. Daarbij kijken wij ook naar de toekomst en ontwikkelen we Entree tot een duurzame en klimaatbestendige wijk. Of u nu een jonge stedeling bent, een starter, een gezin of een jaartje ouder; er ligt een prachtige kans in Entree van Zoetermeer.

Voelt u zich al thuis? Bekijk dan onze projecten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Entree, het nieuwe gezicht van Zoetermeer.

Leave a Reply

Entree, hier begint Zoetermeer