Skip to main content

Wees welkom en kom verder in deze nieuwe stadswijk van Zoetermeer: Entree. Hier woon, werk, beweeg en ontspan je in het groen. Je vindt hier een aantrekkelijke mix van hoogwaardige, betaalbare woningen met stedelijke allure. Entree is een vernieuwende wijk waar duurzaamheid en een actieve leefstijl het groene straatbeeld bepalen. Waar fietsers en wandelaars de ruimte krijgen en je snel gebruik maakt van het OV. Een unieke wijk die uitnodigt om te bewegen en te ontmoeten. En dat alles midden in de Randstad.

Groene stadswijk aan de Afrikaweg
Entree ligt dichtbij de A12 en station Zoetermeer. De wijk ontstaat aan weerszijden van de Afrikaweg en verbindt het gebied van de Mandelabrug met de binnenstad van Zoetermeer. Hier vinden 4.500 nieuwe woningen een plek. Dat betekent kansen voor iedereen die op zoek is naar een woning met stedelijke allure en optimale bereikbaarheid, met voorzieningen op een steenworpafstand in een groene wijk.

Karakter van Entree
Elke wijk in Zoetermeer heeft een eigen karakter. Zo ook Entree, waar wonen in het teken staat van activiteit, verbinding, vernieuwing en gezondheid. Deze eigenschappen zie je terug in de goede bereikbaarheid en ligging ten opzichte van bijvoorbeeld je werk, het OV en aantrekkelijke (vrijetijds)voorzieningen. In de groene openbare ruimten kan je volop wandelen, sporten of buren ontmoeten. Daarbij kijken wij ook naar de toekomst en ontwikkelen we Entree tot een duurzame en klimaatbestendige wijk. Of je nu een jonge stedeling bent, een starter, een gezin of een jaartje ouder; er ligt een prachtige kans in Entree van Zoetermeer.

Voel je je al thuis? Bekijk dan onze projecten en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Entree, het nieuwe gezicht van Zoetermeer.