Skip to main content

Huiselijk geweld… we weten dat het bestaat maar we praten er liever niet over. De meesten die er zelf mee te maken krijgen, schamen zich te erg om het aan te kaarten. Daarom blijft het vaak achter gesloten deuren. Greg & Baud doorbreekt die stilte, met de voorstelling TABOE. In de Week tegen kindermishandeling, op 23, 24, 25 en 26 november bij Club Entree, Boerhaavelaan 33.

De voorstelling

Het verhaal gaat over een vrolijke jonge vrouw die in de bloei van haar leven staat. Alle ingrediënten voor een gelukkig leven zijn aanwezig: een leuke baan, fijne vrienden. Maar niets is wat het lijkt. TABOE neemt je mee naar haar levensomstandigheden tussen haar 7e tot 25e levensjaar, met huiselijk geweld en complex trauma.

Niet shockeren, maar begrijpen

Het kantelpunt in de voorstelling is hoe Taboe het besluit neemt om uit die heftige situatie te stappen en voor zichzelf te kiezen. De therapiesessies helpen de jonge vrouw om haar trauma’s te verwerken. De informatieve scènes door de voorstelling heen geven extra informatie over trauma en hoe daar mee om te gaan.

Wees er snel bij! De avondvoorstellingen op 24, 25 en 26 november zijn al uitverkocht. Kaarten voor de avondvoorstelling op 23 november en voor de middagvoorstellingen op 25 en 26 november zijn voor € 12,50 per stuk te koop via https://bit.ly/TABOE. Per gekocht kaartje doneert Greg & Baud € 2,50 aan Stichting Het Vergeten Kind.

“Wij zijn als Greg & Baud trots op de samenwerking met Club Entree. Na het succes van onze voorstelling De verjaardag van Eva, mogen wij voor de tweede keer een maatschappelijk stuk ten gehore brengen op deze mooie locatie.”