Skip to main content

Wij zijn blij verrast door alle creatieve kiekjes die we mochten ontvangen. Het is mooi om te zien hoe de charme van het Entreegebied in de huidige staat wordt vastgelegd. Dank dat jullie dat met ons willen delen! Achter iedere ingezonden foto zit een mooi verhaal. Dat maakt het extra moeilijk om een winnaar te kiezen. De keuze is uiteindelijk gevallen op:

Tim de Bie
Tim de Bie met de kleurrijke foto van het graffititunneltje. Een veelzijdige foto waar kunst, natuur en ruimtelijke inrichting bij elkaar komen. Iedere Zoetermeerder kent het. Het is één van de symbolen van de stad dat straks deel uitmaakt van onze nieuwe stadswijk. Tim ontvangt een tegoedbon van Bij Foodie ter waarde van € 50.

Cora Koppelaar
Cora Koppelaar komt met haar prachtige foto van de ‘left-overs’ van het Terra Nova-gebouw op de tweede plaats. Het braakliggende terrein voor het karkas krijgt ineens een functie door het regenwater als spiegel te gebruiken. Haar motivatie bij de foto telde ook mee: “Ik vind het zeer interessant om te zien hoe er zo netjes gesloopt wordt.” Dat is namelijk precies de insteek van Entree. We gaan zorgvuldig om met het gebied, we proberen overlast zoveel mogelijk te beperken en hebben respect voor de natuur.

Mariëlle Hagenaar
En de foto van Mariëlle Hagenaar, een uitvergrote bloem in een veld vol bloemen, eindigt op de derde plaats. We zijn onder de indruk van de uitvergrote bloem in een veld vol bloemen. Heel charmant door zijn eenvoud. Ondanks de bescheiden kleuren en het eentonige landschap zegt deze foto heel veel. Het symboliseert ruige natuur, rust en ruimte. Een sfeer die we straks in de nieuwe stadswijk ook laten terugkomen.