Skip to main content

Dit evenement is voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van de nieuwe stadswijk Entree en het stationsgebied. We praten je graag bij over alle plannen voor dit verrassende stukje Zoetermeer. En omdat we dan toch allemaal bij elkaar zijn, vieren we gelijk de officiële opening van het ‘Informatiecentrum Entree’. Twee vliegen in één klap dus.

Programma
Tussen 12:00 en 16:00 uur ben je van harte welkom voor doorlopende informatie en inspiratie én uiteenlopende activiteiten. Ook alle eigenaren van het Entreegebied zijn van de partij. Zij lichten alvast een tipje van de sluier op over hun bouwplannen.

In aanloop naar het evenement ontvang je meer informatie over de invulling van de middag!

Wat kan je verwachten?
Het buitenterrein rond de Boerhaavelaan 33 wordt omgetoverd tot een feestelijk geheel. Met drankjes, hapjes en allerlei activiteiten voor jong en oud, ook voor de allerkleinsten. Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht, maak een ritje in de zweefmolen, doe mee aan een knooppuntenaudiotour of bezoek de openluchtbioscoop.

Aanmelden
Meld je snel aan via het aanmeldformulier. Zo kunnen we je op de hoogte houden van updates. Na het evenement verwijderen we je gegevens uit ons systeem.