Skip to main content

Entree,
welkom
bij
de
club.

Club Entree is de plek waar iedereen samenkomt. In de activiteitenkalender van de Club vind je de activiteiten van onze enthousiaste partners. Wil je zelf een activiteit organiseren? Kom gezellig kennismaken. Je kunt ons bereiken via entree@zoetermeer.nl. Wij omarmen initiatieven en activiteiten die passen binnen de unieke kwaliteiten van de stadswijk: uitnodigend, actief, verbinden, vernieuwend en positieve gezondheid.

Dé ontmoetingsplek in Entree!

Club Entree is de plek waar iedereen samenkomt. Hier ontstaat verbinding. Tussen nieuwe bewoners, buren, initiatiefnemers, maatschappelijke organisaties, verenigingen en ondernemers. Samen bouwen we Entree, een levendige en leefbare stadswijk.

Doe je met ons mee?

Bij Club Entree:

  • Doe je contacten op
  • Maak je kennis met andere geïnteresseerden
  • Hoor je het laatste nieuws
  • Neem je deel aan leuke activiteiten, of organiseer je zelf een activiteit. Alles is mogelijk!

Club Entree is gevestigd aan de Boerhaavelaan 33.

Clubactiviteiten

Wil je zelf een activiteit organiseren? Kom gezellig kennismaken. Je vindt ons via entree@zoetermeer.nl. Initiatieven en activiteiten die we omarmen passen binnen de unieke kwaliteiten van de stadswijk: uitnodigend, actief, verbindend, vernieuwend en positieve gezondheid.

Samen bouwen we Entree

“De ideeën en de energie borrelen flink in Club Entree. Als Stadmaker lukt het mij om initiatiefnemers met elkaar te verbinden. Inmiddels starten de eerste activiteiten in de Club. Zo maken we de komende jaren nieuwe verbindingen en bouwen we samen aan Entree!”

– Nina Timmermans

Vrienden van Club Entree

Doe je met ons mee?

“De ideeën borrelen flink in Club Entree. Als Stadmaker haal ik die energie naar boven en zorg ik voor verbindingen. Dat doe ik door lokale partners en netwerken actief te betrekken. Inmiddels krijgen de eerste activiteiten vorm. Zo maken we Entree aantrekkelijk voor huidige én toekomstige bewoners en ondernemers. Doe je met ons mee?”
– Nina Timmermans

Heb je een goed idee en wil je ook meedoen? Kom naar Club Entree of neem contact met mij op voor een oriënterende kennismaking. Dat kan ook via entree@zoetermeer.nl. Wij omarmen initiatieven en activiteiten die passen binnen de unieke kwaliteiten van de stadswijk: uitnodigend, actief, verbinden, vernieuwend en positieve gezondheid.